Wij bezorgen u de beste IT-ers

Zoekt u een IT-professional voor vaste invulling van uw vacature? Dan bent u bij Jelling aan het juiste adres. Onze succesvolle Detavast-formule zorgt bewezen voor langdurige dienstverbanden. Maak nu kennis met dit beproefde concept. Zo werkt het:

Wij het werk, u het resultaat

We nemen u het volledige wervingstraject uit handen. U krijgt één Jelling-consultant als vast aanspreekpunt. Hij./zij analyseert samen met u de vacature en gaat vervolgens aan de slag om een select aantal IT-ers te werven die passen op de functie en bij uw organisatie.

Geschikte kandidaten worden bij u geïntroduceerd middels een CV inclusief een gespreksverslag, een kennis- en ervaringsoverzicht, een persoonlijkheidsanalyse en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden. Op deze manier kunt u al voor 90-95% inschatten of een IT-er past op uw vacature.

De persoonlijke klik met een kandidaat moet ontstaan aan tafel of online in een gesprek. Uw Jelling-consultant is zelf aanwezig bij deze gesprekken, zodat u naderhand makkelijk onderling kunt evalueren. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kan uw Jelling-consultant direct alles voor u in orde maken.

Gunstig qua kosten en geen risico

U zit bij ons niet vast aan oneindige inhuurcontracten, maar u kunt onze IT-er na 1 jaar overnemen. Gedurende dit jaar stomen wij onze IT-er klaar voor een langdurig dienstverband bij u.

In het eerste jaar liggen werkgeversrisico’s, zoals ziekteverzuim bij ons. U betaalt alleen de gewerkte uren. En mocht onze IT-er ondanks een gedegen voortraject toch niet voldoen dan kunt het inhuurcontract eenvoudig stopzetten.

Qua investering zijn wij sowieso veel voordeliger dan detacheerders waar u de IT-er niet kunt overnemen. Ook in vergelijking met werving & selectie is onze detavast-formule zeer concurrerend.
Vraag uw Jelling-consultant naar onze gunstige voorwaarden.

SNA / NEN gecertificeerd, met landelijke dekking

Jelling is SNA / NEN4400-1 gecertificeerd. Dat betekent dat onze administratieve organisatie op orde is, en dat we voldoen aan onze belastingverplichtingen. Hierdoor is voor u als opdrachtgever het risico op inlenersaansprakelijkheid ingeperkt. Wel zo prettig!

Met vijf vestigingen op strategische locaties kan Jelling in heel Nederland de beste IT-ers selecteren. Het voordeel is dat onze professionals vrijwel altijd uit de directe omgeving van uw organisatie komen. Hierdoor heeft u niet te maken met het afbreukrisico van lange reisafstanden.

Vacature aanmelden (kosteloos)

Wilt u een vacature aanmelden? Dan kan dat eenvoudig en kosteloos via ons aanmeldformulier. Een van onze consultants neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vacature te bespreken en onze dienstverlening toe te lichten.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088-524 44 44 of gebruik ons contactformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Aanmelden IT vacature  Contactformulier

www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close