Wij bezorgen u de beste IT-ers

Zoekt u een IT-professional voor vaste invulling van uw vacature? Dan bent u bij Jelling aan het juiste adres. Onze succesvolle Detavast-formule zorgt bewezen voor langdurige dienstverbanden. Maak nu kennis met dit beproefde concept. Zo werkt het:

Wij het werk, u het resultaat

We nemen u het volledige wervingstraject uit handen. U krijgt één Jelling-consultant als vast aanspreekpunt. Hij./zij analyseert samen met u de vacature en gaat vervolgens aan de slag om een select aantal IT-ers te werven die passen op de functie en bij uw organisatie.

Geschikte kandidaten worden bij u geïntroduceerd middels een CV inclusief een gespreksverslag, een kennis- en ervaringsoverzicht, een persoonlijkheidsanalyse en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden. Op deze manier kunt u al voor 90-95% inschatten of een IT-er past op uw vacature.

De persoonlijke klik met een kandidaat moet ontstaan aan tafel of online in een gesprek. Uw Jelling-consultant is zelf aanwezig bij deze gesprekken, zodat u naderhand makkelijk onderling kunt evalueren. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kan uw Jelling-consultant direct alles voor u in orde maken.

Gunstig qua kosten en geen risico

U zit bij ons niet vast aan oneindige inhuurcontracten, maar u kunt onze IT-er na 1 jaar overnemen. Gedurende dit jaar stomen wij onze IT-er klaar voor een langdurig dienstverband bij u.

In het eerste jaar liggen werkgeversrisico’s, zoals ziekteverzuim bij ons. U betaalt alleen de gewerkte uren. En mocht onze IT-er ondanks een gedegen voortraject toch niet voldoen dan kunt het inhuurcontract eenvoudig stopzetten.

Qua investering zijn wij sowieso veel voordeliger dan detacheerders waar u de IT-er niet kunt overnemen. Ook in vergelijking met werving & selectie is onze detavast-formule zeer concurrerend.
Vraag uw Jelling-consultant naar onze gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner met landelijke dekking

Jelling maakt onderdeel uit van een groep die inmiddels zo'n 20 jaar bestaat en actief is in personeelsbemiddeling in diverse branches. Onze wervingskanalen, automatisering, salarisverwerking etcetera zijn allemaal 100% op orde. We volgen de wettelijke ABU CAO, beschikken over een G-rekening en kunnen desgevraagd periodieke belastingverklaringen overleggen over onze afdrachten.

Met vijf vestigingen op strategische locaties kan Jelling in heel Nederland de beste IT-ers selecteren. Het voordeel is dat onze professionals vrijwel altijd uit de directe omgeving van uw organisatie komen. Hierdoor heeft u niet te maken met het afbreukrisico van lange reisafstanden.

Vacature aanmelden (kosteloos)

Wilt u een vacature aanmelden? Dan kan dat eenvoudig en kosteloos via ons aanmeldformulier. Een van onze consultants neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vacature te bespreken en onze dienstverlening toe te lichten.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088-524 44 44 of gebruik ons contactformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Aanmelden IT vacature  Contactformulier

www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close