Opdrachtgevers

 

Heeft u een IT-vacature? Verzeker uzelf dan van de beste invulling en kies voor de expertise van Jelling!

Wij bemiddelen voor alle vacatures in de IT. Uiteenlopend van supportmedewerker tot en met software engineer. Wij helpen u niet alleen met het vinden van IT-professionals voor vaste banen, maar voorzien u ook op tijdelijke basis van vakbekwame IT’ers.

Klik op de volgende links voor meer informatie over beide mogelijkheden: Vast personeel en Tijdelijke inhuur.

De mens staat bij ons centraal

Onze zorgvuldige werkwijze en mensgerichte benadering vormen onze onderscheidende kracht. Naast kennis en ervaring hechten wij veel waarde aan de persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van kandidaten. Dit betaalt zich terug in een soepele inpassing in uw organisatie: wij zorgen voor kandidaten die in alle opzichten passen binnen uw bedrijfscultuur.

Landelijk bereik

Met vijf vestigingen op strategische locaties, kan Jelling in heel Nederland de beste kandidaten selecteren. Het voordeel is dat onze kandidaten vrijwel altijd uit de directe omgeving van uw organisatie komen. Hierdoor heeft u niet te maken met het afbreukrisico van lange reisafstanden.

Vacature aanmelden (kosteloos)

Wilt u een vacature aanmelden? Dan kan dat eenvoudig en kosteloos via ons aanmeldformulier. Een van onze consultants neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de vacature te bespreken en onze dienstverlening toe te lichten.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088-524 44 44, of gebruik ons contactformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Aanmelden IT vacature

www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close