Kaj van den Oord

Kaj  van den Oord
Naam: Kaj van den Oord
E-mail: kaj@jelling.nl
Mobiel: (06) 1264 3110

Even voorstellen:

Al tijdens mijn studie International Event, Music en Entertainment communication aan de Fontys Hogeschool in Tilburg ben ik erachter gekomen dat ik binnen vak gerelateerde werkzaamheden graag in contact stond met andere collega’s en klanten en daarom een goed gesprek nooit uit de weg ging. Dit is dan ook de reden waarom ik het recruitment vak zo interessant vind. Het invullen van de wensen van de kandidaat tegenover de wensen van de klant, dat is waar ik dagelijks voldoening uit haal.

De branche waarin Jelling IT Professionals werkzaam in is, blijft continu in beweging. Deze factor brengt erg veel uitdaging in mijn dagelijkse werkzaamheden en zorgt er voor dat ik graag de perfecte vacature zoek voor verschillende getalenteerde kandidaten. Wanneer je met me in contact komt, zal je merken dat ik persoonlijkheid en transparantie voorop stel. Een goede band met een kandidaat zie ik als het belangrijkste binnen mijn functie als Talent Recruiter.

Wat is jouw wens? Wat is jouw ambitie als IT’er? Binnen wat voor soort bedrijf ben je graag werkzaam? Ben je nog niet klaar met leren? Deze vragen stel ik graag aan je tijdens een persoonlijk gesprek. Ik ben ervan overtuigd jouw perfecte baan te vinden!

Actieve vacatures:

www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close