Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Aanmelden Inloggen
VACATURES VOOR ICT PROFESSIONALS
Vacature zoeken

Vacatures Programmeur

C# .NET Developer - Schiedam

Wil jij aan de slag als .Net programmeur voor een groot IT-bedrijf in omgeving Schiedam? Werk jij graag met IoT, Big Data en Robotica? Solliciteer direct!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ROIK28463

Allround IT medewerker - Tilburg

Wij zoeken een allround IT medewerker met ongeveer 2 jaar werkervaring en interesse heeft in de sport branche. Kom werken als Allround IT medewerker.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROMN28431

Software developer - Tilburg

Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een Software developer met enkele jaren ervaring met programmeren/testen in MS SQL. Lees snel verder!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROMS28417

Software Programmeur DIRECT INZETBAAR - Utrecht

Wil jij werken bij een van de grootste op het gebied van Robotisering? Kies dan snel voor deze functie en start met werken aan grote projecten!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROLK28338

Technisch Software Tester - Breda

Vind jij, in tegenstelling tot de meeste developers, júíst het testen van de software het leukst en zou je liefst jezelf hier 100% op toeleggen? Dan ben jij wellicht degene die ik zoek,...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB28310

Technisch Applicatiebeheerder - Roosendaal

Ben jij een automatiseerder pur sang en gaat je voorkeur uit naar werken in een Linux omgeving? Voor een internationale groothandel in gezonde producten zoek ik een Technisch Applicatiebeheerder!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB28295

WEB DEVELOPER - Bergen op Zoom

Ben jij als WEB DEVELOPER gek op de volgende frontend talen en technieken: JavaScript, HTML/CSS, JavaScript libraries (jQuery, React, Node), Bootstrap, Template Engines en Style Sheets (LESS)?...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB28280

PL/SQL Developer - Rotterdam

Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een PL/SQL Developer. Dit bedrijf biedt zeer goede arbeidsvoorwaarden en mooie doorgroeimogelijkheden. Interesse? Lees snel verder!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROIK28276

Software Programmeur - Apeldoorn

Dit is je kans! Met maarliefst 1 jaar werkervaring starten bij een grote speler op het gebied van C# en Robotisering? Kies dan snel voor deze functie en start met werken aan grote projecten!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROLK28273

Traineeship Fullstack C#.NET Programmeur - Landelijk

Ben jij die gene die we zoeken voor een traineeship ? Wil jij voor een aantal maanden naar het buitenland voor een fullstack software developer traineeship ? Meld je dan nu aan!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#ROLK28272
Copyright Jelling 2019   |   disclaimer   |   sitemap   |   RSS   |   Inloggen   |   Privacy statement en cookie beleid   |   Non-discriminatie bepaling
Direct contact
088  524 44 44

 

Wij hebben vacatures op uiteenlopende gebieden en niveaus in de IT. Op onze site kun je op meerdere manieren zoeken naar een vacature die goed bij je past. Heb je liever persoonlijk advies over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of schrijf je direct in bij Jelling.

Jelling: je kortste weg naar een boeiende ICT-functie!

[website] gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close