Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Aanmelden Inloggen
VACATURES VOOR ICT PROFESSIONALS
Vacature zoeken

Vacature Back End Developer

Software Ontwikkelaar (JUNIORfunctie) - Breda

Lijkt het je een uitdaging met diverse programmeertalen te puzzelen en zoek je een werkgever waar je de komende jaren niet uitgekeken raakt? Reageer dan nu op deze interessante vacature!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB27881

STARTFUNCTIE! Applicatie Ontwikkelaar - Tilburg

Zoek je een baan voor max. 36 uur omdat je nog naar school gaat? Wij zoeken Applicatie Ontwikkelaars die hun HBO studie willen combineren met een part-time job!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB27889

Back-end PHP Developer - Barneveld

Ben jij de PHP Developer die ik zoek? Wil jij voor een nieuw platform aan de slag en ben je startende in deze markt? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROLK27867

Software Architect LEAD - 's-Hertogenbosch

Ben jij die Senior Software Architect? Kennis van C#.net en ben je iemand met leidinggevende capaciteiten? Reageer dan nu!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROLK27858

Software developer Traineeship - Breda

Wij zijn op zoek naar aspirant software developers  Je gaat een traineeship van 1 jaar volgen waarin je opgeleid wordt tot professioneel developer. Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding en...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROMS27856

PHP ontwikkelaar - Rotterdam

Wij zijn op zoek naar een PHP ontwikkelaar met 3 jaar stage- of werkervaring met PHP. Wil jij je graag ontwikkelen bij een zeer stabiele werkgever met mooie voorwaarden? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROMS27837

C++ Software Developer - Breda

Software engineering en robotica gaan bij dit Bredase softwarebedrijf hand in hand. HBO gediplomeerd Software Developer en een voorliefde voor backend / C++ programmeren? Dé vacature voor jou!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB27833

Software ontwikkelaar - Lelystad

Software ontwikkelaar gezocht met kennis van HTML, CSS, JavaScript, jQuery en MySQL, lees snel verder!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROLK27793

Software developer - Lease auto - Omgeving Dordrecht

Wij zijn op zoek naar HBO geschoolde software developers voor zowel Junior, Medior als Senior functies. Wij bieden jouw zeer aantrekkelijke voorwaarden. Interesse? Lees snel verder!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROMS27788

C++ Software Engineer - Sittard

Word jij blij van het bouwen aan software die iets in beweging laat komen? Ik zoek een slimme en creatieve C++ Engineer die een voorliefde heeft voor mechatronische software.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB27753

Fullstack Developer - Tilburg

Zoek je een werkgever waar je de komende jaren niet uitgekeken raakt en door kunt groeien richting Software Architect, Projectleider of Data Analist? Reageer dan nu op deze interessante vacature!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB27744

Software Engineer - Maastricht

Ben jij de ervaren backend developer die wij mogen uitdagen in de dynamische wereld van informatiebeheer, data-analyse en blockchain software?
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB27718

C#.NET developer - Omgeving Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een C#.NET developer met minimaal 3 jaar stage of werkervaring. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een internationaal bedrijf waar een zeer persoonlijke sfeer...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROMS27717

Backend Developer - Tilburg

Robots altijd al jouw hobby geweest? Laat het kind in je vrij en kom werken in een omgeving met inspirerende projecten, innovatieve technologieën en een informele werksfeer.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROSB27705

Software ontwikkelaar (Java) - Gorinchem

Wij zijn op zoek naar een Software ontwikkelaar (Java) met minimaal 3 jaar werkervaring. Je gaat werken voor een gewilde werkgever met mooie arbeidsvoorwaarden. Interesse? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ROMS27704
Copyright Jelling 2019   |   disclaimer   |   sitemap   |   RSS   |   Inloggen   |   Privacy statement en cookie beleid   |   Non-discriminatie bepaling
Direct contact
088  524 44 44

 

Wij hebben vacatures op uiteenlopende gebieden en niveaus in de IT. Op onze site kun je op meerdere manieren zoeken naar een vacature die goed bij je past. Heb je liever persoonlijk advies over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of schrijf je direct in bij Jelling.

Jelling: je kortste weg naar een boeiende ICT-functie!

www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close