Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Aanmelden Inloggen
VACATURES VOOR ICT PROFESSIONALS
Vacature zoeken

Salaris Programmeur

Als loopbaanspecialist binnen de IT heeft Jelling jarenlange kennis opgebouwd met betrekking tot het salaris van programmeurs. Voor deze kennis heeft Jelling een aantal belangrijke bronnen: ten eerste het salaris van programmeurs die door Jelling bemiddeld zijn, ten tweede het salaris van programmeurs die meedoen aan het jaarlijkse Jelling Salarisonderzoek en ten derde het Programmeurs Beloningsonderzoek van de Intermediair. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde bruto maandsalarissen van programmeurs.

Salaris Programmeur

Hieronder zie je het gemiddelde salaris van programmeurs afgezet tegen het aantal ervaringsjaren:

  • salaris programmeur bij 0-2 jaar ervaring: € 2300 - € 2850; 
  • salaris programmeur bij 3-5 jaar ervaring: € 2500 - € 3750; 
  • salaris programmeur bij 5-10 jaar ervaring: € 3500 - € 4750; 
  • salaris programmeur bij 10-15 en meer jaar ervaring: € 4500 - € 8250.

Bovenstaande salarissen zijn brutosalarissen per maand bij een fulltime dienstverband

Salaris Programmeur .NET, PHP, Java

Het salaris van programmeurs die gespecialiseerd zijn in veel gevraagde ontwikkeltalen, zoals .Net, PHP, Java, etc, wijkt vaak positief af ten op zichte van bovenstaande salarissen.

  • Salaris .Net programmeur: +5 tot 10% op bovengenoemde salarissen van programmeurs 
  • Salaris PHP programmeur: +2 tot 5% op de bovengenoemde salarissen van programmeurs 
  • Salaris Java programmeur: +5 tot 10% op de bovengenoemde salarissen van programmeurs

Secundaire Arbeidsvoorwaarden Programmeur

Wel moet gesteld worden dat het hierboven om primaire salarissen van programmeurs gaat (dus om bruto loon). Veel programmeurs ontvangen naast hun primaire salaris ook nog veel aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een lease-auto, laptop, telefoon, studiemogelijkheden, boekenbudget, extra vrije dagen, thuiswerk mogelijkheid, pensioen regeling, etc.
Dit secundaire arbeidsvoorwaarden pakket vertegenwoordigd tezamen met het primaire salaris van de programmeur de totale waarde van het salarispakket van programmeurs.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Of wil je jouw salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden eens toetsen aan het salaris van andere programmeurs. Maak dan een afspraak met Jelling via 088 - 5244444 of via ons Contactformulier. Vermeld daarbij dat het gaat om een beoordeling van je salaris.

Ook kun je eens een kijkje nemen bij onze Vacatures voor Programmeurs. Hier staan meestal de salarissen van programmeurs bij genoemd.
Direct contact
088  524 44 44

 

Wij hebben vacatures op uiteenlopende gebieden en niveaus in de IT. Op onze site kun je op meerdere manieren zoeken naar een vacature die goed bij je past. Heb je liever persoonlijk advies over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of schrijf je direct in bij Jelling.

Jelling: je kortste weg naar een boeiende ICT-functie!

Nieuwste Vacatures
inSchiedam
Wil jij aan de slag als .Net programmeur voor een groot IT-bedrijf in omgeving Schiedam? Werk jij graag met IoT, Big Data en Robotica? Solliciteer direct!
inTilburg
Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een Software developer met enkele jaren ervaring met programmeren/testen in MS SQL. Lees snel verder!
inRoosendaal
Wil je leren hoe je de klantwens van nieuwe ondernemingen concreet en van scratch af aan kan vertalen naar maatwerk oplossingen? Dat precíés ga je bij dit softwarebedrijf doen, en meer!
inUtrecht
Wil jij werken bij een van de grootste op het gebied van Robotisering? Kies dan snel voor deze functie en start met werken aan grote projecten!
inBreda
Vind jij, in tegenstelling tot de meeste developers, júíst het testen van de software het leukst en zou je liefst jezelf hier 100% op toeleggen? Dan ben jij wellicht degene die ik zoek, lees snel verder!
Copyright Jelling 2019   |   disclaimer   |   sitemap   |   RSS   |   Inloggen   |   Privacy statement en cookie beleid   |   Non-discriminatie bepaling
www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close