Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Aanmelden Inloggen
VACATURES VOOR ICT PROFESSIONALS
Vacature zoeken

Opdrachtgevers

Heeft u een ICT-vacature? Verzeker uzelf dan van de beste invulling en kies voor de expertise van Jelling.

Wij bemiddelen voor alle vacatures in de ICT. Uiteenlopend van supportmedewerker tot en met software engineer. Wij helpen u niet alleen met het vinden van ICT-professionals voor vaste banen, maar voorzien u ook op tijdelijke basis van vakbekwame IT’ers.

Klik op de volgende links voor meer informatie over beide mogelijkheden: Vast personeel en Tijdelijke inhuur

De mens staat bij ons centraal

Onze zorgvuldige werkwijze en mensgerichte benadering vormen onze onderscheidende kracht. Naast kennis en ervaring hechten wij veel waarde aan de persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van kandidaten. Dit betaalt zich terug in een soepele inpassing in uw organisatie: wij zorgen voor kandidaten die in alle opzichten passen binnen uw bedrijfscultuur.

Landelijk bereik

Met drie vestigingen op strategische locaties, kan Jelling in heel Nederland de beste kandidaten selecteren. Het voordeel is dat onze kandidaten vrijwel altijd uit de directe omgeving van uw organisatie komen. Hierdoor heeft u niet te maken met het afbreukrisico van lange reisafstanden.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088-524 44 44, of gebruik ons contactformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons. 

Aanmelden ICT vacature

Direct contact
088  524 44 44

 

Wij hebben vacatures op uiteenlopende gebieden en niveaus in de IT. Op onze site kun je op meerdere manieren zoeken naar een vacature die goed bij je past. Heb je liever persoonlijk advies over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of schrijf je direct in bij Jelling.

Jelling: je kortste weg naar een boeiende ICT-functie!

Copyright Jelling 2018   |   disclaimer   |   sitemap   |   RSS   |   Inloggen   |   Privacy statement en cookie beleid   |   Non-discriminatie bepaling
www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close