Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Aanmelden Inloggen
VACATURES VOOR ICT PROFESSIONALS
Vacature zoeken

Opdrachtgevers

Heeft u een ICT vacature? Dan bent u bij Jelling aan het juiste adres. Jelling bemiddelt voor een groot aantal verschillende ICT vacatures, variërend van software engineer tot support medewerker.
Jelling kan u helpen met het invullen van een vaste vacature, maar levert ook op tijdelijke basis vakbekwame ICT-ers. Hieronder vindt u meer informatie over beide opties.

De mens staat centraal bij Jelling

Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die echt past binnen uw bedrijfscultuur. Onze uitvoerige werkwijze en mensgerichte benadering: dat is onze kracht!

Landelijke dekking van Jelling

Met 3 vestigingen op strategische locaties in Nederland, kan Jelling de beste kandidaten uit de regio selecteren. Kandidaten die zich bevinden in de directe omgeving van uw organisatie, waardoor reisafstand als afbreukrisico, geen issue is.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag, vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.


Aanmelden ICT vacature

Direct contact
088  524 44 44

 

Jelling heeft ICT vacatures in allerlei disciplines en niveaus. Onze site biedt je verschillende mogelijkheden om te zoeken naar die ICT vacature, die bij jou past. Heb je liever persoonlijk advies over jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens of schrijf je direct in. Jelling is de kortste weg naar een boeiende ICT functie!

Copyright Jelling 2018   |   disclaimer   |   sitemap   |   RSS   |   Inloggen
www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close