Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Aanmelden Inloggen
VACATURES VOOR ICT PROFESSIONALS
Vacature zoeken

Inloggen

Heb je al een inlog-account bij Jelling? Vul dan hieronder je e-mailadres en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'. Je komt dan in je persoonlijke omgeving, waar je jouw gegevens kunt bekijken en bewerken.

Wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord vergeten bent, dan kun je het hieronder opvragen. Vul het e-mailadres in dat hoort bij je inlog-account en klik op 'Wachtwoord opvragen'. Je krijgt het wachtwoord vervolgens per e-mail toegezonden.

Inschrijven

Heb je nog geen account bij Jelling? Meld je dan nu eenvoudig aan. Bijvoorbeeld met behulp van je LinkedIn-profiel:

Je kunt ook je CV uploaden. We kunnen in de meeste gevallen je gegevens dan automatisch overnemen. Dat versnelt je inschrijving. Vergeet daarbij niet de beveiligingscode in te voeren die je hieronder aantreft.

Handmatig inschrijven (zonder uploaden van je CV) kan uiteraard ook. Je hoeft de beveiligingscode dan niet in te vullen.
Direct contact
088  524 44 44

 

Wij hebben vacatures op uiteenlopende gebieden en niveaus in de IT. Op onze site kun je op meerdere manieren zoeken naar een vacature die goed bij je past. Heb je liever persoonlijk advies over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of schrijf je direct in bij Jelling.

Jelling: je kortste weg naar een boeiende ICT-functie!

Nieuwste Vacatures
inSpijkenisse
Ben jij een applicatiebeheerder die affiniteit heeft met techniek? Heb jij ervaring in een productie omgeving en kennis van bedrijfsprocessen? Solliciteer dan nu naar de functie Technisch Applicatiebeheerder!
inDordrecht
Ben jij een senior support engineer die toe is aan een nieuwe uitdaging? Heb jij ervaring met verschillende Microsoft Technologieën? Solliciteer nu naar een functie bij een opdrachtgever in omgeving Dordrecht!
inRoosendaal
Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een software tester. Je gaat in deze functie software tbv analyse apparatuur testen. Deze software stuurt de apparatuur aan en is geschreven in C#, C of C++.
inWoerden
Voor onze opdrachtgever in omgeving Woerden zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Solliciteer dan direct!
inSchiedam
Wil jij aan de slag als .Net programmeur voor een groot IT-bedrijf in omgeving Schiedam? Werk jij graag met IoT, Big Data en Robotica? Solliciteer direct!
Copyright Jelling 2019   |   disclaimer   |   sitemap   |   RSS   |   Inloggen   |   Privacy statement en cookie beleid   |   Non-discriminatie bepaling
www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close