Milou van Nuland-van der Hoorn

Milou  van Nuland-van der Hoorn
Naam: Milou van Nuland-van der Hoorn
Mobiel: (06) 3035 9185

Even voorstellen:

Mijn naam is Milou van Nuland - van der Hoorn, een enthousiaste, ondernemende en ambitieuze Manager IT Recruiter. In mijn functie is het mijn taak om werkzoekende IT'ers te koppelen aan een uitdagende nieuwe functie, waarbij ik mij voornamelijk richt op de regio Oost Brabant en Limburg. Zo zijn wij bij Jelling gespecialiseerd in developers en beheerders, denk bijvoorbeeld aan: front-end developers, PHP, C#.Net developers, maar ook systeembeheerders, applicatiebeheerders en helpdeskmedewerkers.

Waarom werk ik bij Jelling? Bij Jelling vind ik onze persoonlijke aanpak het mooiste aan mijn baan, waarbij we echt luisteren naar de wensen van de kandidaat en de opdrachtgever. Hierdoor wordt extra werk uit handen genomen. Wij zijn de professionele dienstverlener op het gebied van IT vacatures bij u in de buurt.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we samen kijken naar één van de beste werkgevers bij jou in de buurt of kom met mij in gesprek over de beste invulling van uw vacature.

Actieve vacatures:

www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close