Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Aanmelden Inloggen
VACATURES VOOR ICT PROFESSIONALS
Vacature zoeken

disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan Jelling niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Jelling is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Jelling behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Jelling voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Jelling neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Jelling houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Copyright Jelling IT Professionals BV
Direct contact
088  524 44 44

 

Wij hebben vacatures op uiteenlopende gebieden en niveaus in de IT. Op onze site kun je op meerdere manieren zoeken naar een vacature die goed bij je past. Heb je liever persoonlijk advies over je mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of schrijf je direct in bij Jelling.

Jelling: je kortste weg naar een boeiende ICT-functie!

Copyright Jelling 2018   |   disclaimer   |   sitemap   |   RSS   |   Inloggen   |   Privacy statement en cookie beleid   |   Non-discriminatie bepaling
www.jelling.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close